Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Fantastiska kryssningar där vi inkluderat allt!

Att kryssa är den totala semesterupplevelsen och ett minne för livet! Ticket erbjuder kryssningar från de välkända rederierna Royal Caribbean International, MSC Cruises, Celebrity Cruises och Hurtigruten. Med dessa rederier får du en fantastisk kryssningsupplevelse, oavsett om du reser på kryssning till Karibien, Medelhavet, på Europas floder eller i kallare farvatten. I flertalet av våra paketresor har vi dessutom inkluderat flyg, transporter, hotell innan kryssning, aktiviteter och underhållning ombord och mycket annat. Även dricksen är inkluderad i flertalet kryssningar. Tänk på det när du gör dina prisjämförelser.

 

Läs mer och fyll i en intresseanmälan så får du också hjälp av våra professionella kryssningsspecialister.

Kryssningar i Medelhavet

Kryssa bland Medelhavets många historiska och vackra platser. Upplev spännande, intressanta miljöer och en kulturell mångfald. Medelhavet tillhör Tickets mest bokade rutter och det är inte svårt att förstå varför. Vi erbjuder flera olika alternativ  och rutter med Celebrity Cruises, MSC Cruises och Royal Caribbean International. Observera att de rutter som beskrivs kan ändras, kontrollera med en Ticketsäljare vid bokning.

 

Läs mer »

Kryssningar i Karibien

För dig som drömmer om Västindiens många exotiska platser är en veckokryssning i Karibien det perfekta alternativet. Bland alla populära destinationer i Karibien hittar du Jamaica, Mexico, Haiti, Bahamas, Caymanöarna m.fl. Vi erbjuder flera olika alternativ och rutter med Celebrity Cruises, MSC Cruises och Royal Caribbean International. Observera att de rutter som beskrivs kan ändras, kontrollera med en Ticketsäljare vid bokning.

 

Läs mer »

 

Med en flodkryssning får du på ett bekvämt och behagligt sätt upptäcka livet kring Europas floder från första parkett. Vackra vyer och intressanta möten och sevärdheter väntar vid varje hamn. Kryssa längst Donau genom hjärtat av Europa och besök Budapest, Bratislava och Wien. Eller glid nerför den romantiska Rhenfloden genom Holland, Tyskland och Frankrike där du hänförs av ett frodigt landskap med böljande vinodlingar, medeltida städer och vackra slott.
 

Läs mer »

 

 

Åk Hurtigruten längs den norska kusten med hisnande vacker natur, god mat med lokala råvaror, musik, polcirkeldopp och oförglömliga upplevelser som valsafari i Andenäs och kungskrabbsfiske i Finnmarken. Eller res som en upptäcksresande på ett expeditionsfartyg och upplev spännande kulturer och spektakulär natur med isbjörnar, pingviner, vulkaner, isberg och glaciärer i de vita vildmarkerna på Svalbard, Island, Grönland, Patagonien och Antarktis.

 

Läs mer »

 

Kryssa med världens ledande rederier!

Kryssa med något av världens största fartyg och Royal Caribbean International.

Italienskt rederi med moderna, eleganta och miljöanpassade fartyg.

Moderna kryssningar med elegant touch och hög grad av personlig service.

Kryssa längs den fantastiska norska kusten med Hurtigruten.

 

 

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!